Успешна работа за над 40 бизнеса

1Казвам се Ангел Тодоров и съм консултант по социална комуникация, създател на различни методи, които помагат на бизнеса и хората да разбират света по-добре. Полезен съм, защото се опитвам да се фокусирам върху това как функционират хората и кое ги прави щастливи. Благодарение на яснотата, с която виждам процесите между хората успявам да създавам креативни маркетингови решения, които помагат на бизнеса да общува с клиентите си по-смислено и ефективено.

Тъй като работя професионално в сферата на Фейсбук от 2010г., и съм работил успешно за над 40 различи бизнеса, днес аз мога да съм реално полезен за всеки бизнес, свързан с продажба на продукти или услуги към крайни клиенти. Аз и екипа ми знаем как да помогнем на вашия бизнес да продава повече, да стане още по-познат във Фейсбук и да бъде запомнен за дълго. Благодарение на опита ни в изготвянето на Фейсбук стратегии за различни малки, средни и големи компании, ние можем да ви гарантираме, че работейки заедно вашият труд да бъде забелязан и запомнен от правилните за вас хора във Фейсбук. Вие ще получите трайна и лоялна аудитория и ще се свържете с клиентите си по нови и полезни начини.

Работата на Ангел Тодоров винаги е била честна, креативна, комбинативна и ефективна и зад тези цености застава целият екип. Можете да ни се доверите защото имаме много доволни клиенти през годините, защото правим Фейсбук консултации от началото на този бизнес в България и защото предлагаме оригинални работещи решения. Ще разпознаете труда ни по креативността, комбинативността и много високото разбиране на процесите в Интернет и Фейсбук.

Моята мотивация е да бъда полезен, като правя вашия бизнес успешен. И през годините съм разбрал, че няма успешен бизнес ако той не носи щастие на клиентите си. И в този смисъл, вашият бизнес ще е още по-успешен ако прави клиентите ви още по-щастливи. И в този смисъл моят бизнес ще бъде успешен само ако ви носи щастие.

Ето защо моето обещание е, че вие ще започнете да продавате още повече и ще станете още по-познати във Фейсбук, тъй като аз и екипа ми винаги ще бъдем фокусирани върху щастието на вашите клиенти и на самите вас.

Така че изберете щастието! :)

Ангел Тодоров

www.facebook.com/angel.todoroff

www.facebook.com/team.angeltodoroff

team@angeltodoroff.com

+359 898 798015

“359” ЕООД

read more

Повече продажби и популярност

read more

Питайте каквото ви интересува

Винаги сме на разположение да обсъдим как можем да сме полезни за да продавате още повече и да станете още по-популярни във Фейсбук.

Електронна поща: team@angeltodoroff.com

Фейсбук: www.facebook.com/team.angeltodoroff

Телефон: +359 898 798015

“359” ЕООД

 

read more